Videoproduktion og -redigering

Sæt fodspor i dine kunders hukommelse

 

Jeg tror på, at video markedsføring er med til at sætte de største fodspor i kundernes hukommelse. For ved at bruge video, husker dine kunder 95% mere, end ved blot at bruge billeder eller tekst, som kun rummer cirka 10%.

Skab ægte, autentiske og personlige film

 

Markedsføring handler om at vise sig selv, sine værdier og holdninger frem.

For gennem en ægte, autentisk og personlig fremvisning, skaber du en ærlig dialog og relation til dine kunder, som er troværdig og som i sidste ende skaber loyalitetsskabende markedsføring. Du skaber altså en mindeværdig og personlig forbindelse med dine kunder.

Ærlig historiefortælling og kreativitet

 

For mig handler det om at fortælle historien om din virksomhed på en kreativ og ærlig måde. På den måde skaber vi en unik fortælling, som både du og jeg kan være stolte af at sende ud i æteren.

Jeg laver både video til sociale medier, profilvideo, websidevideo og meget andet.

Står du med ideen, men mangler udstyret og den tekniske finesse, så står jeg klar til at hjælpe dig fra start til slut. Et projekt er altid skræddersyet dine behov. Derfor bruger jeg også tid på at sætte mig ind i din virksomheds værdier, mål og kunder. For på den måde rammer vi bedst muligt en ærlig historiefortælling, der passer netop din virksomhed og dine kunders behov.