SoMe markedsføring

Skab relationer gennem de sociale medier

Er du i gang, eller vil du gerne i gang, med de sociale medier til din virksomheds online markedsføring? Det er uanset et rigtig godt tidspunkt at starte på.

For de sociale medier er ikke længere bare et sted, hvor vi kommunikerer med vores venner og familie, nej, det er også her, vi finder inspiration, skaber relationer og møder nye mennesker – og det være sig både professionelt og privat. Faktisk bruger danskerne i gennemsnit 3,5 timer om dagen på at surfe rundt på de sociale medier – og derfor er din tilstedeværelse så enormt vigtig for at nå ud til din målgruppe. Ja faktisk til at nå ud til både eksisterende og nye kunder.

 

Online identitet og direkte kontakt med kunderne

For gennem de sociale medier holder vi os løbende opdateret med, hvad der rør sig. Både på nyhedsfronten men også hvad angår de nyeste tendenser inden for modebranchen, når nye produkter lanceres, når tøjet vi har sukket efter så længe endelig kommer på udsalg, når virksomhederne rekrutterer nye medarbejder, når der kommer nye søde dyrebørn til i ZOO og meget, meget andet.

De sociale medier er derfor også fremragende værktøjer til at skabe en online identitet for dit brand og ikke mindst til at kommunikere direkte til og med dine kunder.

 

Skudsikker strategi, der vælter dine konkurrenter af pinden

 

Faktisk er hele fire ud af fem danske virksomheder i dag tilstede på et eller flere af de sociale medier.

Derfor er det også nu, at du skal satse på at få lavet en skudsikker og holdbar strategi for dine sociale medier. Både i forhold til annoncering ud til nye kunder, men i lige så høj grad også i forhold til at skabe relationer til dine nuværende kunder. Til at fastholde dem i din forretning.

 

Få en komplet markedsføringsstrategi

 

Jeg arbejder ud fra et strategisk udgangspunkt, så du får en plan for, hvad der skal ske, og hvilke tiltag der skal sættes i gang. Derudover kan jeg også hjælpe dig med indholdet til dine sociale medier – video, foto og tekst. For jeg har specialiseret mig i at nå hele vejen rundt, så din markedsføringsstrategi bliver så skudsikker som muligt.

Jeg tager udgangspunkt i mange forskellige faktorer, og vigtigst af alt tager jeg udgangspunkt i din allerede eksisterende data. For en målrettet strategi, der peger hen mod den rigtige målgruppe med værdifuldt content, er uhyre vigtigt for at skabe en succesfuld markedsføring.

Det betyder også, at jeg kan hjælpe dig med dine andre online kanaler; såsom e-mail marketing, content marketing og videoproduktion. Jeg vil gerne sikre mig, at du rammer plet første gang med de helt rette værktøjer.

Lad mig tage hånd om din online tilstedeværelse, så du får den tætteste relation til dine kunder, inden dine konkurrenter når at skabe den.