Cortekst

E-mail marketing, automation og segmentering

Udfordring

Tekstforfatterbureauet Cortekst udarbejder professionelle tekstforfatteropgaver. Det drejer sig om tekstarbejde til både hjemmesider, nyhedsbreve, pjecer mm. Men også den lettere oversete del såsom at læse korrektur, redigering af bøger og meget andet, gør bureauet det sig i.

Udfordringen for Cortekst har været, at mange af deres kunder efterspørger kompetencer inden for den mere tekniske del af e-mail marketing. Den del hvor opbygningen af flows, segmenteringer og automationer kan køre sideløbende med deres kampagner og nyhedsbreve.

Find Corteksts hjemmeside lige her.

Løsning

Cortekst kontaktede mig for en snak om et samarbejde, hvor min specialviden inden for e-mail marketing, i samspil med deres evner inden for content marketing, kan smeltes sammen, således kundernes efterspørgsel kan blive en realitet.

Vi har således udarbejdet automatiserede flows samt opsat flere segmenter til virksomheder såsom Party In A Box, som nu kan komme i gang med at markedsføre gennem e-mail marketing. På den måde vil kunderne opleve at modtage værdifuldt og relevant content, som i sidste ende giver relationerskabende markedsføring, der skal være med til at fastholder kunderne i købsflowet.

Mine evner inden for E-mail marketing har i dette samarbejde været i spil i den mere strategiske og datadrevne ende.