Søren Olsen Textil

Enkelt og informativt website

Udfordring

Søren Olsen Textil er specialister i metervarer, håndtering af indkøb, salg, logistik og formidling for projekter inden for krydstogtbranchen, logistikbranchen mm. Med mere end 20 år på bagen, er Søren Olsen Textil eksperter på området.

Men da det gjaldt at få videreformidlet deres ekspertise ud på en ny hjemmesideplatform, var de tomme for ord.

Jeg har derfor brugt krudt på at få skriblet ned, præcis hvad Søren Olsen Textil kan. Vi har, gennem en gennemgang af deres virksomheds værdier, visioner, og ikke mindst deres formål, fundet frem til præcis de områder, som er deres ekspertise, og ikke mindst fundet frem til at udtrykke hvad deres kunder kan forvente sig af et samarbejde med dem.

Kamilla har formået at skabe et digitalt aftryk til os, som vi aldrig havde selv havde tænkt, var noget vi skulle bruge.

Kunderne har efterspurgt information om os, og så er en hjemmesiden vejen frem. Den er skrevet i et nemt sprog og vi er alt i alt meget tilfredse med arbejdet.

– Søren Olsen, CEO

Løsning

Vi fandt frem til, at Søren Olsen Textils behov var at få formidlet, i et enkelt sprog og med få nøgleord, hvilke områder, som de kan hjælpe deres kunder med.

Jeg har derfor hjulpet Søren Olsen Textil med at lave et simpelt site i WordPress. Derudover har jeg formuleret deres vision, mission og formål i et letlæseligt sprog. På den måde kan deres kunder hurtigt finde den information, som er nødvendig til deres specifikke behov og udfordring, og som de har efterspurgt længe.

Søren Olsen Textil er dermed gået fra at være ikke-eksisterende på nettet til at stå skarpt i deres strategi og visuelle identitet.

Mine kvalifikationer inden for content marketing og visuel kommunikation har spillet en stor rolle i denne case.