Lær mig bedre at kende

Kamilla Bjørnskov

Kamilla Bjørnskov

Kommunikationskonsulent

Jeg brænder for relationsskabende og målrettet markedsføring.

En langsigtede marketingstrategi vil altid komme i første række – for hvad nytter det at skyde med spredehagl, hvis vi kan ramme plet første gang?

Dernæst kommer min proaktive tilgang til arbejdet med storytelling, online markedsføring og visuel kommunikation. Jeg søger de gode historier – store som små – og sørger for at disse bliver eksekveret på ægte vis med fokus på menneskelige relationer.

For jeg tror på, at ægthed er vejen til loyalitetsskabende markedsføring, der til syvende og sidst giver kunderne et indgående kendskab til, viden om og vigtigst af alt oplever at have en relation, der er større og bedre funderet end dine konkurrenters.

Jeg er ambitiøs, men jeg ønsker i lige så høj grad også at have det sjovt – og meget gerne samtidig.

Marketing is really just about sharing your passion.

– Michael Hyatt

Vision og mission

Min vision er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres online markedsføring, visuelle identitet og hvad de ellers måtte have af udfordringer.

Jeg ønsker ikke at erstatte en medarbejder med mit arbejde. Men i stedet ønsker jeg at hjælpe virksomheden til at blive selvkørende på sigt. Jeg ser gerne, at min viden smitter af på hver enkelt medarbejder i virksomheden.

Formål

Mit formål med Bearwood Media er at få andre virksomheder til at forstå deres visioner, deres drivkraft og behov, til at forstå deres målgruppe(r), til at forstå hvad deres behov er.

Med den viden i baghånden er det ligeledes mit mål at udfordre virksomhederne på deres tankegang og handlemønstre for til slut at koge deres vision, mission og formål helt ned til få sætninger. På den måde skaber vi en skarp strategi for deres fremtidige markedsføring, hvor hver enkelt opgave er skarpt formuleret med baggrund i netop deres vision, mission og formål.