Fotografering

Ærligt og autentisk billedmateriale

Opbyg en virksomheds portefølje med autentiske fotografier, som du nemt og bekvemt kan benytte i din online markedsføring, på dit website, i pressemateriale mm.

Er du også træt af at benytte dig af stockfotos, som gang på gang viser sig at være lidt for opstillede og intetsigende til netop din virksomhed? Det kender jeg godt.

Netop derfor tilbyder jeg at komme ud på din arbejdsplads for at tage autentiske billeder af både dig, dine medarbejdere, jeres produkter, rammer mm.. Disse fotografier vil I efterfølgende frit kunne benytte jer af som portefølje til både jeres website, offline materiale, i jeres pressemateriale og ikke mindst til jeres online markedsføring mm.

 

Personlig branding er troværdig branding

 

Det giver et langt mere personligt touch at benytte sit eget materiale. Først og fremmest er det unikt, men det giver også kunderne et mere personligt forhold til din virksomhed, fordi det er ægte mennesker og produkter, der bliver vist frem. Og kunderne kan sagtens se forskel.

Med netop en personlig branding skaber du også troværdighed og loyalitet, fordi du godt tør vise dig frem for dine kunder. Hvad var eksempelvis din første tanke, da du gik ind på Bearwood Media? Det oser af personlighed, ikke sandt?

Jeg hjælper dig med de kreative vinkler

 

Har du en ide om, hvad der skal fotograferes? Så hjælper jeg dig med at realisere dine ideer. Jeg hjælper dig også gerne med at ideudvikle og komme med kreative vinkler, som I fremadrettet vil kunne benytte jer af på både de forskellige sociale medier, websitet, i pressemeddelelser, brochure mm.

 

 

Jeg møder dig, hvor du er

 

Uanset hvor i landet du befinder dig, kommer jeg ud til din virksomhed for at tage billeder. På den måde bliver billederne allerbedst, fordi de afspejler din virksomhed, dine medarbejdere og dine produkter.

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om mulighederne for at få oprettet en ærlig og autentiske portefølje af billeder til din virksomhed.