Content marketing

Er dit website løsningen på dine kunders problem?

 

Dit website fungerer lidt ligesom en butik; kunderne går forbi ude på gaden, kigger på din facade og overvejer så, om de skal gå ind i butikken. Gaden kan eksempelvis være Google, hvor kunden søger en bestemt løsning på et problem – og her skal dit website gerne være løsningen.

På dit website skal potentielle kunder såvel som eksisterende kunder ende med at gøre en handling; købe et produkt, tage kontakt til dig eller noget helt tredje.

Men indtil handlingen, og derved også salget, er i hus, skal kunden søge svaret på deres problem. Kunden søger derfor om information omkring dig, din virksomhed og det du sælger, inden handlingen finder sted. Og finder de ikke den rette løsning på deres problem, går de igen.

 

Værdifuldt indhold, dine kunder ikke kan undvære

 

Alt, der ligger på dit website, kaldes for content marketing. Tekst, billeder, videoer, links, metadata, blogindlæg mm. Alt dette er med til, at du gør potentielle kunder til eksisterende kunder og derudover fastholder kunderne efterfølgende.

 

Jeg hjælper dig med at lave værdifuldt indhold, som dine kunder kan bruge til noget.

Få en markedsføringsstrategi, der samler de lavthængende frugter

 

Content marketing handler ikke kun om dit website. Det indebærer også dine sociale medier, e-mail marketing og SEO. For i det store hele er content marketing en sammensmeltning af alle kanaler, som i samspil skal sørge for at kunderne lander på dit website for at gøre en handling såsom at købe et produkt.

Det kan derfor også godt virke ret uoverskueligt, når alle kanaler skal opdateres med jævne mellemrum, samtidig med at alle de andre arbejdsopgaver også skal passes. Jeg tilbyder således at tage hånd om din content marketing; alt lige fra at opdatere dit website, til at lave konkrete annoncer og kampagner, som du kan benytte fremadrettet, blogindlæg, SEO-tekster, video og meget andet.

Jeg kan også hjælpe dig med at lave en markedsføringsstrategi, så du kan danne dig et overblik over, hvad der trænger til en kærlig hånd i din online markedsføring. På den måde hjælper jeg dig med at finde de lavt hængende frugter, hjælper dig med at samle dem op og udføre dem i praksis.

Har du brug for hjælp til den lidt mere tunge del af SEO, så hjælper jeg dig også gerne med at finde frem til den rette samarbejdspartner.